Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Právě je 18 leden 2018, 23:56
Přidat nové témaZaslat odpověď
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Autor Zpráva
bacil
Začátečník
 

 
Založen: 4.7.2007 
Příspěvky: 2 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 06 červenec 2007, 22:06

heh ja som deviatak a HTML zvladam v pohode a C++ uz wiem nieco napr. som uz urobil taky program a teraz sa ucim kalkulacku ale je to dost tazke Wink

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
bacil
Začátečník
 

 
Založen: 4.7.2007 
Příspěvky: 2 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 06 červenec 2007, 22:07

aa mohol by mi niekto poradit odkial mam stiahnut soft na grafiku??dik

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
hehm8363
V.I.P
 

 
Založen: 11.4.2007 
Příspěvky: 241 
Bydliště: /usr/bin/ruby 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 17 červenec 2007, 14:16

to Anakin : photoshop nieje programovanie

ja robim v php,html,mysql

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Streamer
Light Downloader
 

 
Založen: 21.4.2007 
Příspěvky: 10 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 15 srpen 2007, 10:53

ja zabrdam do oblasti PHP5, MySQL5, AJAX, XHTML, SEO, CSS Smile ale hlavne robim webdizajn

_________________
http://www.peteroravec.blogspot.com - Môj blog hlavne o RC
http://www.peteroravec.net - Osobné portfolio
http://www.chill.sk - Môj portál o všetkom...

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
CitovatNávrat nahoru
Snacke
Moderátor
 

 
Založen: 19.1.2007 
Příspěvky: 593 
Bydliště: Humenne 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 15 srpen 2007, 12:41

to warezman:ja viem ale ja som to myslel sko GRAF. program,teraz sa ucim este v 3DMaxe a v Adobe Flash CS 3

_________________
<a><img></a>

Klik popropsím xD

===============================
http://geregy.myminicity.com/tra
===============================
http://geregy.myminicity.com/ind
===============================
http://geregy.myminicity.com
===============================
http://geregy.myminicity.com/sec
===============================

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
CitovatNávrat nahoru
GaarfYld
Začátečník
 

 
Založen: 24.9.2007 
Příspěvky: 1 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 24 září 2007, 19:26

assembler a C pre uPc je uz trochu mimo ze? ale neva je fajn ked sa to rozblika ... Laughing

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
cagekh
Začátečník
 

 
Založen: 25.8.2007 
Příspěvky: 7 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 16 říjen 2007, 20:14

Excel VBA a ABAP (v SAP). Obojí z donucení.

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
?m3gor
Light Downloader
 

 
Založen: 6.9.2007 
Příspěvky: 15 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 18 říjen 2007, 11:16

C/C++/C#, Pascal/Delphi, Visual Basic (6.0 & .NET), php, mysql, html, Assembler pro PIC

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Nagrom
Začátečník
 

 
Založen: 12.9.2007 
Příspěvky: 1 
 
PříspěvekPředmět: Flash
Description:
ZaslalZaslal: 11 listopad 2007, 16:53

Já pracujuv Macromedia Flash MX 2004. Můžudoporučit všem co mají zájem o actionscript. Very Happy

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Axwell
Začátečník
 

 
Založen: 17.11.2007 
Příspěvky: 3 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 17 listopad 2007, 18:45

C and C++ Rulezz je to najlepsi jazyk a najviac pouzivany Smile je v nom pisany Windows aj Linux.

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
CitovatNávrat nahoru
gianelle
Medium Downloader
 

 
Založen: 20.10.2007 
Příspěvky: 76 
Bydliště: 256 km od konce světa 
PříspěvekPředmět: programování
Description:
ZaslalZaslal: 02 prosinec 2007, 12:15

Já začínám s C++ a je to docela sranda na douhé zimní večery ... a dál HTML, samozřejmě CSS a chabé základy JavaScriptu

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
elly
Začátečník
 

 
Založen: 18.2.2008 
Příspěvky: 4 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 02 březen 2008, 2:20

eh...HTML a CSS nejsou programovací jazyky Evil or Very Mad (někdo to psal). Jinak zkoušim javu,php,sql a javascript Cool

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Ghastly
Downloader
 

 
Založen: 31.1.2008 
Příspěvky: 111 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 02 březen 2008, 2:42

Já sem se začal učit s photoshope.

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
?m3gor
Light Downloader
 

 
Založen: 6.9.2007 
Příspěvky: 15 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 14 březen 2008, 16:14

Ghastly napsal:
Já sem se začal učit s photoshope.
Shocked to ma nejakej skriptovaci jazyk? :-O

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
The_Dark_Avenger
Začátečník
 

 
Založen: 15.3.2008 
Příspěvky: 7 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 15 březen 2008, 4:54

Ted se ucim programovat v Pythonu, umim HTML celkem dobre, znam Linux shell scripting (ne moc)

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
odass
Začátečník
 

 
Založen: 15.3.2008 
Příspěvky: 5 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 16 březen 2008, 15:34

JA skusam photoshop a robil som v pacale a adone

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
jakommo
V.I.P
 

 
Založen: 7.3.2008 
Příspěvky: 538 
Bydliště: blázninec 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 27 březen 2008, 13:58

na strednej sme sa ucili v Pascale ale z toho si nepamatam ani H

ako samouk pracujem s HTML, xhtml, css , php , mysql,
trosku som pracoval davnejsie aj s flashom ale vsetko som zabudol

mozno casom skusim C++ ale zatial ostavam pri tvorbe WWW

_________________

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránky
CitovatNávrat nahoru
Expanzista
V.I.P
 

 
Založen: 16.1.2007 
Příspěvky: 300 
Bydliště: overall_header.php 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 26 duben 2008, 21:12

Takze u mna je to:
1. klasika html, php
2. potom pascal, assembler
3.toto sa uz programovania moc netyka ale viem robit na pokrocilej urovni (teda mal by som, zo skoly) s photoshopom, autocadom a solidworksom.
4. viem programovat programovatelne automaty siemens-symatic S7-200 a podobne rady rebrikovou schemou a trochu assembler Razz Laughing

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
CitovatNávrat nahoru
porno64
Začátečník
 

 
Založen: 1.5.2008 
Příspěvky: 1 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 01 květen 2008, 15:53

c++
vb
vb.net

skousim c# , asp stranky , skoumam ajax , a tak na co narazim

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Edie 686
Medium Downloader
 

 
Založen: 13.4.2008 
Příspěvky: 49 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 07 květen 2008, 14:20

Tak to sem na tom naprosto setjn Laughing Kam chodía na akolu???

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
CitovatNávrat nahoru
happyBOY78
Začátečník
 

 
Založen: 21.12.2007 
Příspěvky: 9 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 07 květen 2008, 16:28

Jako malý Basic a Pascal, občas html a každodenně pracuju v Rapidu.

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
cor3
Medium Downloader
 

 
Založen: 30.4.2008 
Příspěvky: 93 
Bydliště: #root 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 07 květen 2008, 18:08

PHP, HTML, asi poskusam C++

_________________


92% teenagerov počúva hip-hop, ked patríš medzi ostatných 8% ktorý počúvaju normálnu hudbu, alebo si normálny, hoď si toto do podpisu.

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
CitovatNávrat nahoru
vldomenko
Začátečník
 

 
Založen: 18.6.2008 
Příspěvky: 2 
 
PříspěvekPředmět: hheh
Description:
ZaslalZaslal: 18 červen 2008, 21:57

ja programujem cez DC++ mam 12 rokov a uci ma to kamos -... Very Happy

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
L.Squall17
Medium Downloader
 

 
Založen: 3.5.2008 
Příspěvky: 53 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 09 srpen 2008, 9:43

Nepobiram proc tu lidi psali photoshop protoze v tom se neprogramuje Very Happy To je Software na grafiku!

HTML - to není programovací jazyk to je hypertext (jenom psaní tagu atp)

DC++ - Nemužu si pomoc ale DC++ neznám... je C++ a DC ale DC++ sem v životě neslišel... je akorad program DC++ ale to je neco jako Client P2P Sit


//EDIT_:
Ještě mam pocit že tu někdo řikal že děla v Delphi... Je to sice celkem fajn jazyk ale... mno prostě Delphi už je mrtvej jazyk malo kdo ho už používa... teda muj nazor...

_________________
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% nebo jsi taky normální, hoď si tohle do podpisu.
========================
Pomožte vytvařet W-Source Web Browser http://forum.w-source.biz/w-source-web-browser-t34235.html

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
CitovatNávrat nahoru
Vetty
Medium Downloader
 

 
Založen: 10.11.2007 
Příspěvky: 24 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 09 srpen 2008, 10:17

Já dělám v C#, zlehka web (html, php). Jinak vykopávka jménem Pascal a Asembler. A pak už jen speciální programování pro 3D souřadnicové stroje Smile

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Přidat nové témaZaslat odpověď
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Přejdi na:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group
Edited by lazyboy & hehm8363
Copyleft W-Source 2007-2011

:: [ Vygenerované za: 0.1 s ] :: [ 15 Queries ] ::