Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Právě je 23 srpen 2017, 23:31
Přidat nové témaZaslat odpověď
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 35, 36, 37  Další 
Autor Zpráva
rc-kain
Medium Downloader
 

 
Založen: 9.8.2008 
Příspěvky: 49 
 
PříspěvekPředmět: tt7
Description:
ZaslalZaslal: 10 srpen 2008, 0:45

Zdravim, tak sem tu s vama a s mim pdackem bojoval ale merne.. mam tenhle problem. Stahk jsem si navicore 7... je to ta verze co je ve vlakne TT7 ta co se neinstaluju. Podle uvedeneho navod jsem vygeneroval aktivacni kod a vse v poho.. jenomze on tam ma jen jizni e. kdyz sem mapu vymenil tak uz to generovalo spatny kod... takze jsem zkusil mapu nahradit za western and central v7.15 a stahl jsem si Easyusetools jenomze problem nastal ze kdyz zarizeni pripojim pres active sync tak ho pc nevidi pod zadnym pismenem ale jako, jine zarizeni, coz znamena ze nemuzu vybrat pismeno v kroku2. tak sem vyndal kartu dal do ctecky a kdyz sem dal spravne pismeno tak to chvilku pracovalo a pak napsalo not actived... poradite pls???

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Neta76
Pokročilý
 

 
Založen: 10.7.2008 
Příspěvky: 421 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 10 srpen 2008, 8:57

Jo postup máš správný. Akorát bych se zeptal, kde máš TT7 vloženého a kde mapy? Protože v normální navigaci je systém na rootu karty a u něj ve složce mapa. Ten Easyusetools_for_Keygen_Mapcheck_Metacheck_ttsystempatcher to asi jinde najít neumí a pak se mu ani nepovede to patchnout.
Takže to zkusíme jinak:
Vlez do složky v PDA, kde máš novou mapu a vyjmi soubor co má koncovku .meta (bude vypadat nějak takhle Central_and_Eastern_Europe-14.meta) a vlož ho do Easyusetoolu do složky insert_meta_from_Map_here
Nespouštěj a odentruješ. RunMeforAllAutomatic.cmd, ale spusť RunMeforDCT.cmd.
V první fázi zadáš 2 a odentruješ. V druhé fázi zadáš 1 a odentruješ. Vypíše ti to , že vše proběhlo v pořádku a ve složce insert_meta_from_Map_here se ti objeví soubor co má koncovku .dct (např. Central_and_Eastern_Europe-14.meta.dct). Vezmeš oba soubory a vložíš tam odkud jsi vzal ten první a máš to.

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
rc-kain
Medium Downloader
 

 
Založen: 9.8.2008 
Příspěvky: 49 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 10 srpen 2008, 11:19

no ty soubory tam sou dva jeden asi 200kolibajtu a druhy jeden kb. kazdopadne mozna ji to naslo, protoze to tam o ni neco psalo. To id cislo je nemenne? Protoze pri spousteni tt7 s tou malou mapou mi to slo a pouzil sem to id cislo co jsem ziskal tam... a ted mi to tam psalo taky ze snad je spatne... no vyzkousim tvuj postup ale za pul hodky odjizdim do Francie, takze to uz nestihnu, tak az se vratim bude mi muset stacit 6tka z dva roky starou mapou.. Jo a neexistuje nejaka verze tt7, ktera se proste jen crackne v program files jako TT6 a je to? Diky moc zatim a urcite se pozitri ozvu, jestli to slo

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
rc-kain
Medium Downloader
 

 
Založen: 9.8.2008 
Příspěvky: 49 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 12 srpen 2008, 13:00

Cus chlape tak to mam konecne hotove... problem byl v tom prvnim Easyusetoolsu.. uz kdyz sem ho rozbaloval tak mi to hlasilo njake chyby, nicmene sem ho ale rozbalil.... skousel sem i ten druhy navod ale proste mi to vzdycky napsalo nejakou chybu. Potom jsem stahl ten novejsi a vse je tak, jak ma byt:) diky moc

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
bordelschranka
Začátečník
 

 
Založen: 9.8.2008 
Příspěvky: 5 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 21 srpen 2008, 15:41

Nazdar, mám problém Sad (jinak bych asi nepsal, že? Smile ) Jde o tohle:
mám TOMTOM GO910 apl. 7.161 (akt. přes TThome2)
původní mapy Western_and_Central_Europe v 650.1052
stáhnul jsem mapy Western_and_Central_Europe_720_1803 + Meta
použil jsem easyusetool. bod 1, v pořádku. bod 2, patch TTsystem hlásí "file missing"
ví někdo jak na to?

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Neta76
Pokročilý
 

 
Založen: 10.7.2008 
Příspěvky: 421 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 21 srpen 2008, 17:39

Bod 1 znamená toto?
kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


A bod 2 znamená toto?
kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


Zkusíme to od začátku spolu.

Bod 1.)
Spustíš soubor RunMeforAllAutomatic.cmd a budeš dosazovat čísla a písmeno:
2enter 1enter (písmeno jednotky)enter

Bod 2.)
A znovu spustíš RunMeforAllAutomatic.cmd a jedeš:
2entr 2entr (písmeno jednotky)enter[/b]

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
bordelschranka
Začátečník
 

 
Založen: 9.8.2008 
Příspěvky: 5 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 21 srpen 2008, 19:55

tak jo, už to jede, přišel sem na to sám Cool
nahodil sem do toho system v.8
kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.

a pak aktivoval ty mapy přes easyusetool, tímpádem byla jen jedna možnost patche a vše se udělalo samo Wink

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
bordelschranka
Začátečník
 

 
Založen: 9.8.2008 
Příspěvky: 5 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 21 srpen 2008, 19:59

Neta76 napsal:
Bod 2.)
A znovu spustíš RunMeforAllAutomatic.cmd a jedeš:
2entr 2entr (písmeno jednotky)enter[/b]


no a v tom je ten problém. při patchování systému to vypisovalo "file missing..."
vyřešeno viz výše


Naposledy upravil bordelschranka dne 21 srpen 2008, 20:13, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Neta76
Pokročilý
 

 
Založen: 10.7.2008 
Příspěvky: 421 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 21 srpen 2008, 20:08

Je fakt, že v novějším Navcore to je jednodušší...

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Neta76
Pokročilý
 

 
Založen: 10.7.2008 
Příspěvky: 421 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 02 září 2008, 17:58

Takže těm co se nepodařílo patchnout Navcore v TT a aktivovat mapy tu mám druhou šanci.

Stáhni systém do TT:
Navcore 8 (ONE XL Backup)
kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


nebo Navcore 8 (ONE XL Backup)
kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


Nacore v8.011.9373 pro TomTom 300/500/700:
kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


Nacore v8.011.9373 pro TomTom 510/710/910:
kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


Navcore 8.010 pro TomTom ONE
kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


Zazálohuj z TT vše do PC a TT naformátuj (TT ONE XL a podobné naformátují SD kartu i vnitřní paměť)
TT ONE XL a podobné bude pracovat z pamětí přímo v TT (né SDkarta)

Rozbal obsah raru do TT a vlož mapu.
V Easyusetools je složka insert_meta_from_Map_here a do ní vložíš soubor .meta z mapy (např. Central_and_Eastern_Europe-14.meta)
Spustíš RunMeforDCT.cmd a zadáš 1 pro verzi Navcore 8.010 a novější a nebo 2 pro verzi starší než je 8.010 a odentruješ, znovu se to zeptá jestli 1 nebo 2. Vyber 1 a odentruj.
Ve složce insert_meta_from_Map_here ti přibude soubor Central_and_Eastern_Europe-14.meta.dct
Oba soubory vrátíš zpátky k mapě v TT
Hotovo

Doporučuji na Navcore 8 použít i mapy v805

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Franta1000
Downloader
 

 
Založen: 21.4.2008 
Příspěvky: 184 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 02 září 2008, 18:08

Jde na všechn ytypi nebo jen na vytipované serie přístrojů mám ji teprve krátce tak se iba pitam

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Neta76
Pokročilý
 

 
Založen: 10.7.2008 
Příspěvky: 421 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 02 září 2008, 18:56

TOMTOM ONEv1, až TT Go930 není problém.

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Neta76
Pokročilý
 

 
Založen: 10.7.2008 
Příspěvky: 421 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 06 září 2008, 19:27

DE_AT_CH_and_Eastern_Europe_725_1905


kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.

Password: andromeda

Meta:
;DE_AT_CH_and_Eastern_Europe_725_1905
0E 82 E1 04 63 C6 07 5C A6 44 29 DA 35 28 75 AC DE_AT_CH_and_Eastern_Europe-17.meta


Naposledy upravil Neta76 dne 06 září 2008, 22:45, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Neta76
Pokročilý
 

 
Založen: 10.7.2008 
Příspěvky: 421 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 06 září 2008, 22:42

Western & Central Europe v810.1907 FULL

kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


Heslo: andromeda

Western_and_Central_Europe_810_1907
50 A7 83 63 D7 EA 14 09 82 D3 DB 89 5E 42 E4 3A Western_and_Central_Europe-15.meta

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Neta76
Pokročilý
 

 
Založen: 10.7.2008 
Příspěvky: 421 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 13 září 2008, 17:27

Eastern_Europe_725.1883

kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


Meta:
; Eastern_Europe_725_1883
19 7D A0 D9 F4 60 94 99 02 CB 12 F0 E3 B8 CA 58 Eastern_Europe-17.meta

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Neta76
Pokročilý
 

 
Založen: 10.7.2008 
Příspěvky: 421 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 14 září 2008, 9:54

Central and Eastern Europe v810.1887

kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


Meta:
; Central_and_Eastern_Europe_810_1887
F6 61 F5 2C 22 CF 75 10 6F A3 69 31 41 03 68 58 Central_and_Eastern_Europe-15.meta

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
rc-kain
Medium Downloader
 

 
Založen: 9.8.2008 
Příspěvky: 49 
 
PříspěvekPředmět: ..
Description:
ZaslalZaslal: 17 září 2008, 11:44

Ahoj prosimte, jde tt8 na wm5? a jeste jedna otazka... je mozna tt nainstalovat na jine zarizeni nez tt? myslim tim treba kdybych zformatoval navigaci od mio nainstaloval bych do ni tomtoma? A jak je velka mapa western and central europe v8.XX?? Mam jen 2gigovou kartu. A proc doporucujes u v8 pouzivat mapy z v8, jsou stejne stare jako 7 tak v cem je problem? Diky moc za odpovedi

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
happyBOY78
Začátečník
 

 
Založen: 21.12.2007 
Příspěvky: 9 
 
PříspěvekPředmět: Symbian
Description:
ZaslalZaslal: 17 září 2008, 12:32

Zdravím a chci se zeptat (možná blbě), budou tyto mapy fungovat i "symbianovském" TOMTOMovi? Mám TomTom Navigator 6 v Symbianu 3rd

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
ykis99
Downloader
 

 
Založen: 6.10.2007 
Příspěvky: 107 
 
PříspěvekPředmět: Re: Symbian
Description:
ZaslalZaslal: 17 září 2008, 18:13

happyBOY78 napsal:
Zdravím a chci se zeptat (možná blbě), budou tyto mapy fungovat i "symbianovském" TOMTOMovi? Mám TomTom Navigator 6 v Symbianu 3rd


Nejde, jen 6 Mad

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
ykis99
Downloader
 

 
Založen: 6.10.2007 
Příspěvky: 107 
 
PříspěvekPředmět: Re: ..
Description:
ZaslalZaslal: 17 září 2008, 18:14

rc-kain napsal:
Ahoj prosimte, jde tt8 na wm5? a jeste jedna otazka... je mozna tt nainstalovat na jine zarizeni nez tt? myslim tim treba kdybych zformatoval navigaci od mio nainstaloval bych do ni tomtoma? A jak je velka mapa western and central europe v8.XX?? Mam jen 2gigovou kartu. A proc doporucujes u v8 pouzivat mapy z v8, jsou stejne stare jako 7 tak v cem je problem? Diky moc za odpovedi


Nejde, jen 7 Mad a do MIA to určitě taky nepůjde, jen Miomap nebo IGO, což je v podstatě totéž.

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
bluma
Začátečník
 

 
Založen: 19.9.2008 
Příspěvky: 1 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 21 září 2008, 10:20

Jak se spravne crackuje ttsystem v navcore 8 ?, poradte pls

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Emilio1969
Začátečník
 

 
Založen: 21.9.2008 
Příspěvky: 4 
 
PříspěvekPředmět: Mapy
Description:
ZaslalZaslal: 22 září 2008, 18:56

A pojedou ty mapy na One XL Díky za odpověď

_________________
Emil Skopec, One XL,Nokia N95 8Gb,MSI GX720X,

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
CitovatNávrat nahoru
Emilio1969
Začátečník
 

 
Založen: 21.9.2008 
Příspěvky: 4 
 
PříspěvekPředmět: Re: Mapy
Description:
ZaslalZaslal: 23 září 2008, 9:37

Emilio1969 napsal:
A pojedou ty mapy na One XL Díky za odpověď

už jsem to rozjel ale jak to zaktualizuju na nový systém tak se ta mapa blokne co s tím?

_________________
Emil Skopec, One XL,Nokia N95 8Gb,MSI GX720X,

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
CitovatNávrat nahoru
Neta76
Pokročilý
 

 
Založen: 10.7.2008 
Příspěvky: 421 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 24 září 2008, 19:46

Postup jak to všechno rozhýbat:
kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


Video:
kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.


Keygenerator:
kód:
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy!
Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
klk2
Začátečník
 

 
Založen: 23.6.2008 
Příspěvky: 5 
 
PříspěvekPředmět:
Description:
ZaslalZaslal: 27 září 2008, 11:10

To Neta76: Dekuji ti za Navcore 8.201.9497, slape bezvadne,, pouzil jsem Navcore z tohoto fora tt 510, bylo mozne ji pouzit, ale tt byl vyrazne pomalejsi. Mel bych jen jeden dotaz - je mozne si Navcore podle sveho nejak pozmenit, pokud ano tak jak.
Jeste jednou dik

Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
CitovatNávrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Přidat nové témaZaslat odpověď
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 35, 36, 37  Další 
Přejdi na:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group
Edited by lazyboy & hehm8363
Copyleft W-Source 2007-2011

:: [ Vygenerované za: 0.1 s ] :: [ 17 Queries ] ::